Wren Design PPC Cement Laptop Bag Surebuild 15"

Leverbaar
SKU
WDSUR15
€ 69,95

Een PPC (Pretoria Portland Cement) paper bag is de basis van iedere cementtas. De productie neemt best veel tijd in beslag, maar het is het waard. De lagen van de zak worden gescheiden, de boven en de derde laag worden samengesmolten. De lagen worden verlijmd met zwart katoen zodat de duurzaamheid niet wordt geschonden. Het materiaal kan nu gebruikt worden zoals ieder ander materiaal. Het patroon wordt getekend, gesneden en vervolgens wordt de tas genaaid. Als laatste wordt er een coating aangebracht zodat deze water resistent wordt. Dus ja! Je kunt zelfs je tas in de regen meenemen!

De PPC Cement laptoptas heeft twee grote vakken en twee kleinere zakken. De laptopkabels kunnen in de ene zak terwijl je iPhone of muis een de andere zak kan. Een gewatteerde devider scheidt de laptop van andere paperassen. De tas heeft een onzichtbare magneetsluiting. De katoenen schouderband is in lengte verstelbaar.

Schouderband

Gemaakt van katoen en verstelbaar tot een lengte van 132 cm

Sluiting

De tas sluit met een magneet die verstopt zit in de flap. Geen zorgen, deze magneetjes zijn niet sterk genoeg om je elektronische apparaten te beschadigen.

Coating

Nanotechnology Liquid Glass. De tas is waterrestistant en te gebruiken in de regen.

Toestemming

Pretoria Portland Cement heeft toestemming gegeven voor de productie van dit product en de verkoop ervan.


Wren Cementbag

Details
Art.nr. WDSUR15
Materiaal PPC Paper Cement
Kleur Rood
Device 15"
Lengte 39 cm.
Breedte 6 cm.
Hoogte 26,5 cm.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wren Design PPC Cement Laptop Bag Surebuild 15"