Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Retourneren


Bij bagsforbikes.nl mag je 14 dagen nadenken over je aankoop. Zo kun je alles uitgebreid bekijken en beoordelen. Mocht je aankoop toch niet geheel naar wens zijn, dan heb je nog 14 dagen de tijd om je aankoop retour te sturen of aan te geven dat je van de koop afziet. Deze termijnen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling. Na die melding heb je nog 14 dagen om het terug te sturen.


bagsforbikes.nl is te allen tijde het eerste aanspreekpunt en garandeert de wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijze gewekte verwachtingen. Als je een aankoop wilt retourneren kan dat zonder opgaaf van reden.

Volg hiervoor onderstaande aanwijzingen.Artikel(en) retour sturen

 • Als wij de bestelling aanmelden om te verzenden, ontvang je een e-mail met daarin Track&Trace gegevens en informatie over retourzendingen. In deze e-mail vind je ook een link die je kunt gebruiken om je eventuele retouren bij ons melden.
 • Wij sturen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 24 uur, een retourlink. Deze link stuurt je naar de site van MyParcel waar je het retouretiket kunt downloaden. Bevestig deze op het pakket. Voor Nederland is het retourneren gratis. Zendingen uit het buitenland, betalen het tarief dat ook is betaald bij de heenzending.
 • Het artikel stuur je, indien mogelijk, in originele doos retour. Voeg de pakbon toe aan het pakket. Dit is tevens het bewijs van aankoop.
 • Je hoeft nu alleen nog het pakket af te geven bij een PostNL servicepoint. De kosten voor een retourzending nemen wij voor onze rekening. Er hoeft niets meer betaald te worden bij het afleveren van het pakket bij een PostNL servicepoint.
 • Indien je geen gebruik maakt van het retourproces, moeten de kosten wel betaald worden aan de PostNL servicebalie. Je betaald dan de tarieven van PostNL. Gelieve ons dan per e-mail over de retourzending in te lichten. Dit kan eenvoudig door de eerder door ons verzonden Track&Trace e-mail te beantwoorden of een e-mail te sturen naar info@bagsforbikes.nl.
 • Ons retouradres is:
  bagsforbikes.nl
  T.a.v. afdeling klantenservice
  Krijten 25
  5403 PG Uden
 • Tevens kan gebruik worden gemaakt van het toegezonden modelformulier voor herroeping voor het aangeven dat je van de koop afziet. Dit modelformulier hebben wij toegezonden per e-mail bij bevestiging nieuwe bestelling. Ook vind je hier het modelformulier.


Voorwaarden

 • Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Daarom adviseren wij om te allen tijde de geleverde toebehoren te bewaren. Het artikel dient in stevig verpakkingsmateriaal retour gezonden te worden.
 • Ontvangen wij het artikel beschadigd retour door toedoen van de klant dan zullen wij de kosten daarvan in rekening brengen.
 • Bij de retourzending dient wel een bewijs van aankoop worden toegevoegd. (De pakbon/retourbon, of een kopie van de factuur of een kopie van het bankafschrift).
 • De kosten van de retourzending nemen wij voor onze rekening. Voor het gratis retourneren maak je gebruik van de retourlink.
 • Hygiene producten zoals sokken, waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
 • Indien wij vragen hebben over de producten die zijn teruggestuurd zullen wij telefonisch of per e-mail met u contact opnemen.
 • Als wij het artikel retour hebben ontvangen en het is verwerkt, sturen wij een e-mail met een bevestiging van de verwerking ervan.
 • In de e-mail vind je de informatie over de terugstorting van de betaling of de omruiling van het nieuwe artikel.
 • Wij zullen de retouren zo spoedig mogelijk verwerken. Als de bestelling is betaald en je wilt graag dat wij het aankoopbedrag terug storten, dan zorgen wij ervoor dat het volledige aankoopbedrag (incl. de eventuele kosten voor de heenzending) zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald wordt. Deze termijn start op het moment dat je aangeeft de bestelling wenst te herroepen. Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen hebben ontvangen zullen we wachten met terugbetaling totdat wij het artikel hebben ontvangen, of totdat je kunt aantonen dat het artikel retour gezonden is. De kosten voor de retourzending binnen Nederland nemen wij voor onze rekening. Uiteraard vervalt de betalingsverplichting als er nog niet is betaald na de verwerking van de retour.