Het is druk bij PostNL. Het kan zijn dat je pakketje langer onderweg is dan normaal.

Sale

Alchemy Goods Messenger Bag

Leverbaar
SKU
AG2001
€ 89,00 Normale prijs € 129,00

Turning Useless Into Useful. Het streven van Alchemy Goods is waardeloze spullen, zoals opgeblazen fietsbanden, oude autoriemen en gebruikte advertentiebanners om te turnen naar bruikbare goederen, zoals tassen, broekriemen of portefeuilles. Oftewel Upcycling. Met upcycling verandert iets van mindere waarde in iets met meer waarde. 

Dit is de originele Alchemy Goods tas. Voor hen die gezien willen worden, is dit de tas met de meeste reflectie materialen van alle Alchemy Goods tassen. De Messenger is de grootste tas en is de enige tas die met twee autogordels aan elkaar gemaakt is voor een meer comfortabele schouderband. Het is de perfecte tas voor de fietskoeriers, voor studenten, of voor iemand die veel mee moet nemen.

De duurzame, zeer waterbestendige buitenkant is opgebouwd uit upcycled fiets binnenbanden. De schouderband is gemaakt van een autogordel, de ritssluiting van de ventiel. Een T-band verdeelt gewicht tijdens fietsen, reflecterende tape zorgt voor nachtelijke zichtbaarheid. De binnenkant is gemaakt van gekleurd nylon.

Details
Art.nr. AG2001
Materiaal Fietsbanden, autogordel en nylon
Kleur Zwart
Lengte 49 cm.
Breedte 20 cm.
Hoogte 30 cm.
Bijzonderheden Elk AG product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alchemy Goods Messenger Bag