Alchemy Goods Dravus Messenger

Leverbaar
SKU
AG1117
€ 149,00

Turning Useless Into Useful. Het streven van Alchemy Goods is waardeloze spullen, zoals opgeblazen fietsbanden, oude autoriemen en gebruikte advertentiebanners om te turnen naar bruikbare goederen, zoals tassen, broekriemen of portefeuilles. Oftewel Upcycling. Met upcycling verandert iets van mindere waarde in iets met meer waarde. 

De Alchemy Goods Dravus is een messenger bag, gemaakt voor de fietskoerier, student of voor kantoor. Met een duurzame buitenkant, gemaakt van gerecycled fiets binnenbanden en nylon, is de Dravus stijlvol, stevig en duurzaam. De Dravus heeft een ruim interieur: voor je laptop is er een gewatteerde laptopverdeler, voor je overige spullen zijn er, naast het hoofdvak, kleinere vakken met en zonder rits zodat je naast je computer ook eventueel je schoolspullen en je gymkleding mee kan nemen! Aan de buitenkant zit reflectie zodat je in het donker goed zichtbaar bent en een gewatteerde schouderriem zodat de Dravus ook makkelijk draagt met zwaardere spullen. De perfecte tas voor de hele dag.

Details
Art.nr. AG1117
Materiaal Fietsbanden, autogordel en nylon
Device 15"
Lengte 50 cm.
Breedte 35,5 cm.
Hoogte 15 cm.
Bijzonderheden Elk AG product is uniek en heeft zijn eigen geschiedenis. Het bestelde product kan afwijken van de productfoto's!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Alchemy Goods Dravus Messenger